Moderátor: naturwell
-
csorike
Olvasatlan hozzászólás
Szerző: csorike » 2008.01.07. 23:59
Most akkor lesz találkozó mielőtt Balu kés alá megy vagy nem lesz?
De legyen!

Tímea
-
Titike
Olvasatlan hozzászólás
Szerző: Titike » 2008.01.20. 18:40
TALI!
Nekem van egy február 10-es javaslatom, hogy Balut láthassuk még a pocijával együtt!
Ha ez az időpont nem jó akkor én szívesen megvárnám amig a pocaktalan Balu felépül annyira, hogy el tud jönni és másoknak is jó az időpont!
Javaslatok???
-
CBalu
- Adminisztrátor
-
Kapcsolat:
Olvasatlan hozzászólás
Szerző: CBalu » 2008.01.20. 18:49
Titike írta:TALI!
Nekem van egy február 10-es javaslatom, hogy Balut láthassuk még a pocijával együtt!
Ha ez az időpont nem jó akkor én szívesen megvárnám amig a pocaktalan Balu felépül annyira, hogy el tud jönni és másoknak is jó az időpont!
Javaslatok???
Draga vagy!

-
kisa622
Olvasatlan hozzászólás
Szerző: kisa622 » 2008.01.22. 00:55
Sziasztok!
Most akkor lesz tali vagy nem? Ha igen mikor? Majdnem minden nap benézek minden oldalra, de néma csönd mindenütt.

Én már inkább a karcsú Baluval szeretnék talizni, szerintem Ő is szívesebben mutogatná úgy magát. Bár ezt Balu tudná megmondani. Balu miért hallgatsz?
Nagyon egyedül maradtam itt, olyan hülyének érzem magam, hogy szinte magammal beszélgetek. Én új vagyok. Ez jellemző az újakra? Én már nagyon tűkön ülök, mert 31-én kapom a gyűrűmet. Mikor lesz tali????
Puszi: Panda
Egyszárnyú angyalok vagyunk, csak úgy repülhetünk, ha összekapaszkodunk!!!
- Puszi. Panda -
-
CBalu
- Adminisztrátor
-
Kapcsolat:
Olvasatlan hozzászólás
Szerző: CBalu » 2008.01.22. 01:27
kisa622 írta:Sziasztok!
Most akkor lesz tali vagy nem? Ha igen mikor? Majdnem minden nap benézek minden oldalra, de néma csönd mindenütt.

Én már inkább a karcsú Baluval szeretnék talizni, szerintem Ő is szívesebben mutogatná úgy magát. Bár ezt Balu tudná megmondani. Balu miért hallgatsz?
Nagyon egyedül maradtam itt, olyan hülyének érzem magam, hogy szinte magammal beszélgetek. Én új vagyok. Ez jellemző az újakra? Én már nagyon tűkön ülök, mert 31-én kapom a gyűrűmet. Mikor lesz tali????
Puszi: Panda
Nekem tok mindegy. Ha lesz tali, es vagyok, akkor megyek. Ne izgulj, hogy csend van, sok itt a regi, aki mar sokat dumcsizott. Ha kerdezel, valaszolunk!

)))) Kitartas, mar mindjart itt az ido!
-
Titike
Olvasatlan hozzászólás
Szerző: Titike » 2008.01.22. 15:02
Panda!
A földkerekség legszebb napja lesz a 31.-e! Neked azért mert gyűrűd lesz, nekem meg akkor van a szülinapom!
Na a viccet félre téve, február 10. nagyon közel van és nem is volt túl nagy a lelkesedés sem!
Ezért van kettő javaslatom március 2. és március 9.
Kérlek titeket minnél hamarabb véleményezzétek a dolgot, hogy a kórházban is ki tudjam tenni a meghívót legalább 3 héttel előtte!
Puszi mindenkinek!
Titi
-
csorike
Olvasatlan hozzászólás
Szerző: csorike » 2008.01.22. 17:23
Halihó!
Nekem az tuti, hogy nem jó a március 2,mert akkor lesz a kisebbik lányom 10 éves.
Tudom, hogy nem lehet mindig minden mindenkinek jó, de én már úgy szeretnék egyszer ott lenni!!!!!A múltkor a kórház miatt maradtam le.
Szóval, nekem jobb a március 8-ha ez számít.
Titike!
A Moulin Rouge-ban kötöttünk ki péntek este.Arra jó volt, hogy jót dumcsiztunk, röhögtünk a táncoló embereken és kb. 1 órakkor elindultunk haza!
Puszi!
Tímea
-
Zsóka53
Olvasatlan hozzászólás
Szerző: Zsóka53 » 2008.01.22. 18:50
Sziasztok!
Én is csak azt látom csupa régi-ek vagytok.Én mint ujj de,picit idősebb mint Ti,mehetnék esetleg a találkozora?
Várom válaszotok: Zsóka
Ja és majd elfelejtettem én nem vok gyűrűs csak lefogyott.
-
CBalu
- Adminisztrátor
-
Kapcsolat:
Olvasatlan hozzászólás
Szerző: CBalu » 2008.01.22. 18:57
Zsóka53 írta:Sziasztok!
Én is csak azt látom csupa régi-ek vagytok.Én mint ujj de,picit idősebb mint Ti,mehetnék esetleg a találkozora?
Várom válaszotok: Zsóka
Ja és majd elfelejtettem én nem vok gyűrűs csak lefogyott.
ez teljesen nyitott dolog! nyugodtan gyere, es nehogy azt hidd, hogy itt mindenki 14 eves....

-
kisa622
Olvasatlan hozzászólás
Szerző: kisa622 » 2008.01.23. 17:52
Sziasztok!
Titike! Boldog születésnapot! Isten éltessen és fogyasszon le!
Köszönöm mindenkinek a kedves szavakat!
Nekem bármelyik időpont jó, és, ha mozogni tudok ott leszek a talin. Hol lesz? Ott, ahol a multkor? A munkahelyeden?
Egyszárnyú angyalok vagyunk, csak úgy repülhetünk, ha összekapaszkodunk!!!
- Puszi. Panda -