Titike!
Mi péntek este megyönk-ha már addig senkinek nem jön közbe semmi.
Találtunk helyet, a crasy cafe-t, az ypsilon cafe-t meg még van 1-2.De még nem döntöttünk, hogy melyik.Ha van kedved,akkor írj és beszélünk.Az y-ban van minden pénteken karaoke.A többit még felhívom.Még a jani's is tetszett nekem, már a neten át.
Igazából azt hittem, hogy majd itt elhalmoztok engem jó helyek listájával.Gondoltam Ti többet jártok erre-arra,mint én.Mert nem discot keresünk.
Ha Y-ba jöttök akkor tuti átnézek hozzátok, mert itt dolgozom kettő lépésre tőle! kb 22.30-ig dolgozom aztán szaladok hozzátok!
Kik jönnek? Mennyien lesztek?
Az a baj, hogy ahova mi jártunk énekelni az szinte teljesen halott, múltkor lementünk szombat este és szinte csak mi voltunk!
Puszi
TALI!
Nekem van egy február 10-es javaslatom, hogy Balut láthassuk még a pocijával együtt!
Ha ez az időpont nem jó akkor én szívesen megvárnám amig a pocaktalan Balu felépül annyira, hogy el tud jönni és másoknak is jó az időpont!
Javaslatok???
Titike!
Írtam Neked üzit iwiw-en!
Péntek este megyünk az Y-ba, előreláthatóan 8 tyúk.Korban vegyesvágott.De csak csajok-nem azért ,mert nem jöhetne pasi ,csak hát,izé
Várunk akkor! Gyere! Kíváncsi vagyok, milyen a hely?! Olyan régen buliztam,lehet, hogy már nem is tudok .